Diensten Uitvoering / Geïmproviseerde explosieven

Explosievenverkenning
REASeuro voert o.a. preventieve explosievenverkenningen uit bij activiteiten met een verhoogde dreiging, zoals bezoeken van specifieke personen, aandeelhoudersvergadering en bij grote evenementen met veel publiek. Hierbij wordt IED-geschoold personeel ingezet en gebruik gemaakt van explosieven speurhonden teams.

Ook voeren wij explosievenverkenningen uit na een bommelding of vondst van een verdacht voorwerp. Bij deze verkenningen wordt altijd de politie ingeschakeld. REASeuro levert dan ondersteuning onder verantwoordelijkheid en supervisie van de politie.

Bij acute IED-incidenten zijn wij 24 / 7 inzetbaar voor advies, aansturing en uitvoering.

Explosievenverkenningsteam
REASeuro heeft zijn expertise op de gebieden explosieven opruiming, bomverkenning en explosieven speurhonden aan elkaar gekoppeld en kan daarmee zeer snel, accuraat, veilig en doeltreffend een IED-incident afronden. Het samenbrengen van deze deskundigheid en het opereren als team is internationaal uniek.

Ons verkenningsteam bestaat in deze situaties ten minste uit een teamleider bomverkenner (IED-geschoold), een speurhondengeleider / bomverkenner en twee hoog gekwalificeerde explosievenspeurhonden. Hiermee boeken wij naast tijdwinst ook een beter opsporingsresultaat.

Voor vragen of meer informatie:
Neem contact op