REASeuro opent nieuwe vestiging in Duitsland

REASeuro opent nieuwe vestiging in Duitsland 11-03-2016 | PERSBERICHT

REASeuro opent nieuwe vestiging in Duitsland

Riel, 10 maart 2016- Op 24 februari is REASeuro Kampfmittelräumung GmbH te Oldenburg geopend. Hiermee is een nieuwe stap gezet in de verdere ontwikkeling van REASeuro in Duitsland. De marktpotentie van een aantal innovaties die door REASeuro zijn ontwikkeld én het toepassen van een uniek management concept biedt ons bedrijf grote kansen op diverse (internationale) markten en met name op de Duitse markt.
Door de toenemende vraag vanuit de duurzame energie (m.n. Offshore) is de vraag naar de diensten van REASeuro in Duitsland sterk gestegen. Steeds meer Duitse overheden en bedrijven vinden de weg naar Riel. Om nog efficiënter en slagvaardiger te kunnen opereren in de Duitse markt is besloten een Duitse vestiging te openen. Hiermee voldoet REASeuro zelfstandig aan de Duitse eisen en kan onder het Duitse SprengG onafhankelijk worden geopereerd.
REASeuro is het enige bedrijf in Nederland dat zich helemaal heeft gespecialiseerd in de explosievenbranche. Zelfstandig en onafhankelijk, internationaal actief, én als civiel bedrijf altijd de juiste specialisten in huis. Het opsporen en ruimen van explosieven is de kernactiviteit van REASeuro.
Met de opening van het Duitse kantoor kan REASeuro deze visie in Duitsland nog beter realiseren.
REASeuro ondersteunt bij alle mogelijke vraagstukken rondom explosieven door het geven van advies, opleiding en het opsporen van Niet Gesprongen Explosieven (NGE)
Door de specialistische kennis en expertise is REASeuro in staat u altijd een passende oplossing op maat te garanderen. Iedere opdrachtgever, iedere situatie is anders; onze persoonlijke benadering sluit daar goed op aan. De liefde voor ons vak, het plezier in ons werk en uitgebreide, specialistische kennis en ervaring maken ons tot een uiterst betrouwbare en professionele adviseur, opleider en uitvoerder in het opsporen en ruimen van explosieven. www.reaseuro.com
Meer informatie
Erik Wildeman, Hoofd Commercie & Juridisch, T + 013-5186076
M 06 51031383, E e.wildeman@reaseuro.com

Terug naar het overzicht